Heeft u een vraag?

Bel ons : +316 487 469 43

Teruggebeld worden?

Vul dan hieronder uw gegevens in

Specialist in waterbehandeling

Leonwater is specialist in waterontharders, drinkwaterfilters, waterbehandeling en proceswater. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd helpen met de beste oplossingen. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij duurzame oplossingen vinden die voldoen aan uw wensen.

Waterontharders

Onze waterontharder maakt een einde aan kalkaanslag. Hiermee maken wij uw water zacht.

Drinkwater filters

Als officiële dealer van Druppa drinkwaterfilters kan Leonwater u helpen met de installatie en onderhoud van uw drinkwaterfilter.

Waterbehandeling op maat

Of het gaat om een systeem wat aansluit bij een B&B, hotel of appartementencomplex, wij kunnen een passende oplossing bieden.

Waarom een waterontharder?

Er zit veel kalk in ons Nederlandse kraanwater. Kalk laat sporen achter, in je douche, op je kraan en in apparaten. Een waterontharder lost dit probleem op. De ontharder werkt op basis van zout en hars; dat zorgt voor een permanente oplossing tegen hard water.

Bekijk waterontharders

Geniet van veilig drinkwater

Met het innovatieve Druppa waterfilter filteren we ongezonde stoffen uit ons drinkwater waardoor het water veiliger én merkbaar lekker is. En dat gewoon uit je eigen kraan. De producten zijn erop gericht om water veiliger, schoner én lekkerder te maken!

Bekijk waterfilters

Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet.

Ullamcorper scelerisque congue purus aenean blandit. Interdum euismod sodales adipiscing placerat quam neque libero.

View our services

Waterbehandeling op maat nodig?

Leon water is uw vertrouwde partner als het gaat om wateradvies op maat voor industriële waterbehandeling. Zo kunnen wij zorgen voor verwijderin gvan hoge gehaltes kalk, ijzer en mangaan en andere ongewenste mineralen.

+31 6 487 469 43

info@leonwater.nl