Leon Waterontharders en waterbehandeling

Over ons

In 2016 begon Leon Nendels als ZZP’er. Nadat hij een aantal klussen had gedaan ontstond het idee om een bedrijf te beginnen dat specialiseert in waterbehandeling. Dat is het bedrijf Leonwater, wat we nu kennen.
Een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daar staan we voor bij Leonwater. Of wij nou in gesprek gaan met een particulier of een zakelijke klant, bij ons krijgt iedereen dezelfde aandacht en kwaliteit. Dat betekent dat elke klant een op maat gemaakte oplossing krijgt en dat er zowel tijdens als na de installatie persoonlijke aandacht is voor de klant. Ook na de installatie krijgt u van ons een heldere uitleg, om zo lang mogelijk te kunnen blijven genieten van uw waterbehandeling.
Onze missie is een waterbehandeling die naadloos aansluit op de wens van de klant. Sinds de start hebben we inmiddels een bedrijfspand kunnen bouwen en wordt er hard gewerkt om het bedrijf verder op te bouwen. Ons klanten bestand is zeer uiteenlopend, van appartementen en woonhuizen waar bewoners de wens hebben het water te ontharden tot aan hotels, bed- en breakfasts, zeilenwassers en nog vele anderen in de zakelijke markt waar we de gehele waterbehandeling voor aanpakken.
Leon Water

Stel een vraag / offerte

Vul onderstaand formulier in en we bellen u op het beste moment terug.

Open Whatsapp Chat
💧Stel je vraag
Hallo, 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?