Waterbehandeling op maat

Proceswater

Of het gaat om een systeem wat aansluit bij een B&B, hotel of appartementencomplex, wij kunnen een passende oplossing bieden. Ook voor proces water bij een wasstraat of fabriek kunnen wij ondersteunen. Wij verzorgen ook waterbehandeling in stallen en bij dieren.

Van begin tot eind zullen wij u volledig ontzorgen.

Meer weten? Neem contact op!

Een waterbehandeling van Leonwater

Industriële waterbehandeling

Leonwater is uw vertrouwde partner als het gaat om wateradvies op maat voor industriële waterbehandeling. Zo kunnen wij zorgen voor verwijdering van hoge gehaltes kalk, ijzer en mangaan en andere ongewenste mineralen.

Ons grondwater is rijk aan mineralen en metalen. Metalen hebben vaak een negatieve invloed op uw technische installatie. Dit uit zich vaak in verstopping, extra slijtage en andere ongewenste effecten in uw waterstromen. Met de juiste installaties en middelen kan dit voorkomen worden.

Onze persoonlijke aanpak

01.

Telefonisch bespreken wij uw wensen en behoeften. Na het uitwisselen van wat foto’s en het bekijken van de positie van de watermeter maken wij een op maat gemaakte offerte.

02.

Na akkoord plannen wij in goed overleg wanneer de installatie en plaatsing bij u plaats kan vinden. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geïnstalleerd wordt.

03.

Na installatie geven wij u een duidelijke uitleg én geven wij tips om het waterkwaliteit na installatie goed te (blijven) houden.

Wij staan voor u klaar!

Graag bespreken wij uw wensen en behoeften. U kunt ons altijd bellen of snel en gemakkelijk uw vraag stellen via WhatsApp.

Neem contact op